Nemezszappan

Egy pár hóhappal ezelött elküldtem mindenkinek az általam készített eBook-t – hogyan kell szappan körbe nemzelni- ha valaki megadta a mail címét.Egy páran jelentkeztek is, és nagy örömömre a napokban kaptam egy nagyon kedves visszajelést.

Ezt a mailt kaptam Etelkától, a Szent Rita Fogyatékosak Otthonának vezetöjétöl:

 „Kedves Csilla!
Néhány hónappal ezelőtt megosztottad velünk ( Szent Rita Fogyatékosok Otthona lakóival ) a szappannemezelés titkát. Óriási szerencse ért minket, mert megnyertünk egy 38 M Ft – os pályázatot ezért teljes gőzzel még nem nemezeltünk, de a mai átadási ünnepség résztvevőinek ( pl. Komárom – Esztergom Megye Közgyűlésének elnöke , az önkormányzati hivatal dolgozóinak ) készítettünk egy egy nemezszappant ajándékba. Óriási sikere volt.
Köszönjük, hogy megismertetted velünk a technikát. Minden jót kívánok!
Üdvözlettel: Trepák Etelka / Tekerka

 Nem is tudjátok elképzelni, mennyire örültem. Nemcsak azért, mert egy pozitiv visszajelzésnek mindig örül az ember, hanem mert a gyapju, a nemez, a nemezelés olyanok számára is egy eszköz, egy nyelv, egy érzéskifejezés, akiknek sajnos valamilyen fogyatékosságuk van. Örültem, hogy a gyapju a maga egyszerüségével, a benne rejlö csodálatos lehetöségekkel számukra is egy kifjelzési eszköz lehet és lehetöségeket nyujt .

Nem is gondoljátok , hogy nemeztanfolyamaim során hány féle koru, érdeklödésü, tipusú emberrel találkoztam már. De egy mindig közös volt. Az öröm az alkotásban, a szinek játéka, a gyapjuszösz puhasága és durvasága mindenkit lenyügözött és a tanfolyam végén a csillogó szemekben látni az alkotás sikerét és örömét, az valami nagyon nagyon jó dolog.

Mégegyszer köszönöm Etelka a visszajelzést és további sok sikert a nemezelésben.

Ennek örömére, ujra lehet jelentkezni oktober 15.-ig. Ha megadod itt, a mail cimedet vagy irsz nekem a szilcsil@web.de cimre, elküldöm a szappan nemezelés titkait.

nemezszappan

Advertisements